Masseren en gemasseerd worden heb ik zelf altijd als zeer fijn ervaren. Om die reden ben ik in 2005 bij Leffelaar opleidingen/Veerman College de opleiding tot masseur gaan volgen. In 2006 heb ik dit NESPG-erkend diploma behaald. Hierna ben ik als zelfstandig masseur aan de slag gegaan, maar heb daarnaast mijn administratieve baan aangehouden. Sinds mei 2011 richt ik mij echter volledig op het masseren. 

Mijn naam is Caroline de Haan, geboren in de lente van 1966 in Amsterdam waar ik, tot begin 2015, heb gewoond en gewerkt. In verband met onze verhuizing is de thuisbasis van Caroline@home na negen jaar in Amsterdam nu in Nieuw-Vennep! 

Ik vind het belangrijk om een vertrouwensband met mijn klanten op te bouwen. Daarom heb ik bewust gekozen om een eigen praktijk te beginnen. Het onderling vertrouwen zorgt ervoor dat de spieren eerder worden losgelaten en zo wordt eerder een ontspannen toestand bereikt. Hierdoor wordt de massage effectiever en kan ik meer aandacht besteden aan de plekken waarvan ik weet dat deze meer aandacht nodig hebben. 

Kortom, de vertrouwensband die mijn klanten en ik opbouwen komt de massage ten goede.